Valpsug

I kväll har jag varit på en kopp kaffe hos min fina kusin med familj. Stackars Helene åkte på ett rejält ryggskott i dag och fick åka ambulans till akuten. Tjurig som hon är ville hon hem efter några timmar fullproppad med morfin.
Jag erbjöd henne healing som hon tackade jag till och på köpet fick jag möjlighet att träffa deras nytillskott i familjen - Labradorvalpen Zack! 10 veckor gammal charmade han mig totalt! Jag blev så valpsugen! Hade lite smått börjat fundera på en till Aussievalp till sommaren när Catz blev sjuk. Nu får vi se hur allt artar sig men visst skulle det vara kul om Catz är med på noterna :) Som ni märker så planerar jag att ha Catz vid min sida länge till!
 
 
 
Helene och hennes familj har planerat och funderat på att skaffa valp väldigt länge och har noga kollat upp raser och uppfödare. De har inte velat skaffa hund förrän de haft tillräckligt med tid för den. Det är vad jag kallar ansvarsfulla och kloka blivande hundägare! Det ska bli så kul att följa den lille krabaten framöver och roligt för Catz att få en hundkompis till! I dag fick hon stanna hemma men om någon vecka kan de få träffas :)
Resten av kvällen ska tillbringas i soffan med tösen framför tvn eller med någon av böckerna jag lånat från Biblioteket. Önskar Er alla en Glad Påsk! <3
 
 
Helene
2014-04-18 @ 10:05:36

Jag hoppas också på ett hundmöte om nåt tag.
Tack för healingen, fikabrödet och glassen.
Kram ♥

Svar: Inte nästa vecka men veckan därpå kanske? Vi kanske kan grilla tillsammans på helgen då? :)Kram
Catz Matte
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

catzintebaraenhund.blogg.se

Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder.

RSS 2.0
Husdjur
Bästa Webbhotellen blogglista.se Personligt bloggar