Behandling

 
 
I dag har Catz fått kraniosakral behandling av Ingela Johansson som har Stillvital!
Jag åkte hem från jobbet och Ingela dök upp kort där efter. Jag hade förvarnat henne om att det bästa för Catz är att ignorera henne direkt då man kommer eftersom hon upplever det som lite jobbigt med främmande människor och om dessa också tittar på henne eller på andra sätt söker kontakt med henne så blir det lite pressande så snabbaste sättet att få hennes förtroende är att låtsas som hon inte finns tills hon slappnat av och tycker det
är ok. 
 
Har dock ALDRIG sett henne bli kompis med
någon så snabbt och så ordentligt som med Ingela! Är detta min hund, tänkte jag flera gånger! Hon åmade sig, bluffade med nosen och tydde sig väldigt mkt till Ingela nästan direkt. Som om ingela var en favoritmänniska hon känt i åratal! :)
 
behandlingen en gick jättebra och det märktes att Catz mkt väl minns hur bra hon mår av detta. Ingela kände av ländryggen, nacken och käkarna på Catz. Det är detsamma som Helena i Sthlm kände av mest då hon fick behandlingar där och det stämmer väl med hennes skada från trafikolyckan. Det var nacken och ryggen som hon fick problem med då.
 
Ingela kände även av njurarna, vilket inte är så konstigt med tanke på att hennes kropp nu genomgår en ordentlig utrensning. Levern hanns inte med i dag men nu kommer hon att få regelbundna behandlingar ca var tionde dag framöver så det känns otroligt betryggande!
 
Efter behandlingen ville Catz busa och leka med Ingela :)
 
Jag har fortfarande inget internet här hemma så uppdaterandet är lite glest tills dess att det funkar :(
 
Catz är i alla fall pigg och glad som en lärka och det är huvudsaken! :)
 
 
 

Nu känner jag igen min hund igen!

I fredags vid lunchtid så märkte jag en stor skillnad på Catz. Från att ha varit så otroligt trött och mest legat i sovrummet och sovit djupt så började hon nu att vilja vara med mig vilket rum jag än vistades i för tillfället. Hon såg pigg och glad ut och när hon väl låg ner och vilade så var det med ett öga och öra öppet som min gamla vovve.
 
Hon kliade sig även lite mindre och ville gärna leka med bollen och en annan leksak hon har. Då jag inte vågar utsätta hennes kropp för fysisk ansträngning så har vi i helgen i stället utvecklat en snällare lekform där jag sitter på golvet med henne. Jag märker verkligen hur hon lyser upp och tycker det är roligt! Catz är en ganska allvarlig hund men samtidigt den mest lekfulla hund jag haft. Likaså har vi i helgen gått många kortare promenader för att hon ska få komma ut och göra något utan att anstränga sig för mycket. Men hon tycker nu att vi går alldeles för kort och blir besviken när vi vänder :)
 
De fyra trappstegen upp till vår dörr har hon fortfarande problem med så något är det i ryggen som plågar henne. Ingela Johansson som har Stillvital ska komma och ge henne en kraniosakral behandling kommande vecka så kanske vi får mer information om var värken kommer sig av.
 
Kliandet har under helgen minskat drastiskt och detta gör mig så glad eftersom jag varit lite orolig att utrensningen varit för tuff för hennes ansträngda lever. Jag tänker som så att om kliandet minskat så kanske den värsta utrensningen nu är över? Att hon dessutom verkar så pigg och alert igen kan väl inte vara annat än positivt?
 
Som tur är så älskar hon sina måltider trots att de är fullproppade med äckliga tillskott :)
 
 
Nedan är en bild av de tillskott hon får nu. Dessutom Carragenalger, ekologsk köttfärs, grönsaker och Klass köttkross förstås :)
 
 
Ha en fortsatt fin söndag!
 
 
 

Flytt

 
Uppdateringen av bloggen har inte gjorts de senaste dagarna p g a att vi varit mitt uppe i en flytt. Catz svårigheter att ta sig upp för de långa trapporna i stan skyndade på vår flytt och det var helt rätt! Här har vi fyra ynka trappsteg upp till vår lägenhet och en fin trädgård med sittgrupp där Catz kan vara med och njuta av solen. Även dessa fyra trappsteg ger henne svårigheter. Hon smärtar ordentligt över ländryggen vid beröring och jag vet inte om detta beror på cancern, hennes gamla ryggskada eller ett ev lindrigare diskbråck. I övrigt är hon glad och hämtar gärna sina leksaker eller ruskar runt pinnar när hon rastas. 
 
I dag har vi kört den alternativa behandlingen av Catz i exakt två veckor och det är kanske lite väl kort tid för att se några synbara resultat. men jag hoppas så att hennes kropp har fått krafter att slåss mot dessa tumörer! 
 
Uppdaterar nu nu via mobil och det är inte det lättaste men får snart tillgång till internet och kan uppdatera oftare.
 
Trevlig helg önskar jag och Catz! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

catzintebaraenhund.blogg.se

Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder.

RSS 2.0
Husdjur
Bästa Webbhotellen blogglista.se Personligt bloggar