Mirakelhunden firar 2 år sedan cancerbesked

 
 
Den 7 april 2014 fick vi beskedet att Catz hade cancertumörer i levern och ca 10 dagar senare fick vi veta att det var den mest aggressiva cancerformen, blodcancer. Hon fick då 2-3 månader att leva. Nu har det gått två år och Catz mår prima. Tumörerna lyckades vi få att försvinna, men eftersom min tös är en olyckskorp så fick hon väldigt ont i ryggen och efter många olika turere konstaterades till sist Spondylos. Hon fick då Rimadyl utskrivet mot smärta och inflammation som jag motvilligt gav henne två gånger per dag. Vi hade just då inget alternativ eftersom hon fick väldigt ont.
 
Efter två månader på denna medicin så befann vi oss i Uppsala för att utröna om en eventuell ryggoperation skulle kunna hjälpa henne. I två dagar genomgick hon först skanning efter metastaser eftersom en hund normalt inte ens borde leva efter att ha fått den diagnos hon fått 14 månader tidigare. Hon undersöktes och skannades av specialister från alla hörn och kanter. Till sist gjordes ett ultraljud av levern som visade att levern på nytt var angripen av tumörer, halva levern denna gång. Levervärdet var åter dåligt och planerna på ryggoperationen ställdes förstås in. Jag åkte tåg hem med en hund som jag planerade låta få somna in efter helgen.
 
Det blev nu inte så utan vi valde att göra om samma procedur som förra gången och rensa kroppen frisk från cancer. Vi slutade omedelbart med Rimadylen, hon behövde den heller inte längre då hon var i en bättre period, eftersom jag var, och fortfarande är, övertygad om att det var denna kemiska substans som gjort att tumörerna fick grepp igen. Detta var alltså den 1 juni 2015. Catz blev åter mirakulöst frisk från cancer men ryggproblemen kvarstod. Hittade då via en vän, Balansoljan som har gett Catz ett aktivt hundliv tillbaka. Spondylosen finns kvar men hon mår toppen och har massor av energi. Hon fyller 10 år i sommar men alla som ser hennes framfart över stock och sten i skogen skulle inte tro hon var en dag över 3 år!
 
Mirakelhunden Catz, min bästa vän! Tack för Din positiva energi, Din livsglädje, kärlek och Din enorma kämparglädje <3
 
Video från 18 mars 2016

catzintebaraenhund.blogg.se

Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder.

RSS 2.0
Husdjur
Bästa Webbhotellen blogglista.se Personligt bloggar