Överlevaren in action

Här kommer videon jag tog i går för att visa de framsteg Catz gör!
Med facit i hand kan jag säga att hon inte är det minsta halt i dag trots längre promenad, denna söksession efter bollen och dessutom smärtan vid Annas behandling i går. Tvärtom så är hon superpigg i dag med massor av energi :)
 
 

LIFE behandling och ny information

Jag har haft en hektisk vecka med oerhört tight schema så tyvärr kommer uppdateringen från Catz behandling i måndags först nu sent på fredagkväll....
 
Som jag berättade i förra inlägget så bokades Catz in i måndags på en behandling av LIFE system som är en maskin som scannar kropp och psyke efter obalanser. Därefter då scanningen är klar så börjar den behandla kroppen med frekvenser. Detta är inget konstigt alls. Allt, vi själva, allt omkring oss är energi på olika frekvenser. Denna typ av behandling går under kategorin kvantmedicin.
 
Vad maskinen och Anna som utförde behandlingen fann hos Catz var att hon har artros i sina knän bak (Ingela som ger Catz kraniosakrala behandlingar har också vid ett par tillfällen nämnt att hon känt av framförallt hennes ena knä). Dessutom visade den att hon har smärtor av ischias. Maskinen indikerade även på den gamla ryggskadan från bilolyckan då hon var 7 månader, samt kraftig whiplashskada i nacken, från samma olycka. Men att hon inte har några större problem av det nu. Däremot visades att hon varit mycket sjuk, troligast från förgiftning för ca 6 månader sedan (i april fick vi veta att hon hade cancer), med kraftig påverkan på lever och njurar. Anna visste inget om Catz cancerdiagnos i april om nämnde bara i förbigående att det inte finns några tumörer någonstans i alla fall. Fast det visste jag ju sedan i juli :)
Hon har och har haft problem med mage och tarmar som i sin tur påverkar artrosen negativt. Från leverproblemen visade apparaten att hon har problem med luftvägarna så Anna undrade om hon andades konstigt i bland eller hostade. Och hostar det gör hon. LIFE indikerade även problem med öron och ögon, vilket hon haft med höger öra och höger öga en tid (irritation). Minns inte vad som var orsaken till detta. Livmodern var ok. Visade lite men så är hon också skendräktig nu. Däremot inga problem som gör att det skulle orsaka henne smärta eller annat. Maskinen indikerade också att hon är en individ med ganska stor misstänksamhet, vilket verkligen stämmer. Och att hon haft panikrädsla tidigare efter att ha blivit övergiven och därför har stort behov av att vara nära mig hela tiden. Kan bara säga att jag vet att hennes olyckor och sjukdomar som orsakat att jag blivit tvungen att lämna henne på djursjukhus har tagit hårt på henne. Det vet jag. Hon är väldigt känslig för att vara så tuff min tös <3
Utöver det så tyckte Anna att Catz generellt var i bättre form än en del av hennes tävlingshästar.
 
När vi var tillbaka i dag så ville Anna testa av lite av Catz tillskott för att se vilka som är rätt för henne och inte. Detta gör hon med kinesiologi. Då frågade hon också hur Catz har mått sen i måndags och jag kunde bara säga sanningen - så himla pigg! Hon har dock fortfarande problem med darriga ben och stelhet men orken är mycket bättre och hon är tillbaka i sitt kaxiga sätt med massor av överskottsenergi och arbetslust.
Anna tittade snabbt på henne och böjde sig ner över hennes bakdel och tryckte på två punkter med tummarna. Catz skrek rakt ut av smärta och Anna utbrast "Men herregud vad du har ont lilla Gumman! Det är ju korsbenslederna!" Hon ber mig hålla huvudet och vänder Catz bakdel mot sig igen och lilla tösen skakar i hela kroppen av chocken. Anna trycker med tummen och drar samtidigt hennes bakben bakåt. Nu skriker Catz inte och efter några sekunders behandling verkar smärtan lite bättre.
 
När vi kom hem var hon mer skakig än vanligt på benen men efter ett par timmars vila så var hon i gång och hämtade leksaker och dominerade Elvis igen :) Nu blir det till att se vad som kan göras för korsbenslederna. Vet att en Kiropraktor på hund kan göra underverk med sådana problem men en sådan finns inte i Sundsvalls närhet vad jag vet. Har i alla fall fått lite fina tillskott som gör underverk med brosk och leder. Artros vet jag går att komma tillrätta med homeopatimedel, LIFE osv.
 
I alla fall ville jag dela en video som jag filmade i morse då jag föll till föga och lät henne göra ett sök efter sin boll. Lite försiktig har jag blivit eftersom hon tidigare blivit så mkt sämre i kroppen om vi gått en för lång promenad. Men nu vill hon så gärna jobba och är starkare så vi körde ett sök som jag filmade för att visa Er alla vad en hund som enligt all expertis skulle varit död för tre månader sedan kan klara. Tyvärr så vill den inte riktigt laddas upp på You Tube i kväll så jag får göra ett nytt försök en annan dag och delar därför med mig av en bild från en varm sommardag 2012 på vallningskurs <3
 
 

Kvantmedicin & Elvis

För nio dagar sedan fick vi nygammal tillökning i familjen. Vår katt Elvis flyttade tillbaka hem :) Han föddes hos oss för 7 år sedan. En kaxig, charmig katt som är supersocial och älskar människor. Han är vänlig och vill gärna stå i centrum. När han var ca 12 veckor så steriliserade vi hans Mamma Daisy och hon fick då bo i vårt sovrum skild från kattungarna i två veckor för att de inte skulle försöka dia henne och irritera såret. Då började Elvis helt sonika att dia på Catz :) Hon var bara ca 10 månader då och lät honom snällt hållas tills hennes tissar blev röda och irriterade. Därför har vi alltid skämtat om att Elvis är en katt med lite hundegenskaper :)
 
Charmfarbrorn Elvis
För ca 1,5 år sedan skulle vi flytta till Stockholm och då fick tyvärr inte Elvis och Daisy följa med till min blivande sambos våning. Vi sökte som galningar efter någon som kunde ta hand om dem men fick inget napp. Efter några veckor kom min sons Pappa och hans Fru till vår undsättning och erbjöd sig att ta Daisy som är en mjuk och försiktig dam. De hade redan Tova som var min sons gamla katt och hon var till åren kommen och inte riktigt kry så Elvis var inte att tänka på att ta dit då. Daisy anpassade sig fint och var försynt. Elvis fick testa att bo hos en vän som ville prova men han fann sig inte tillrätta. Efter några veckor gick Tova bort och Jörgen och Annica, som min sons Pappa och hans Fru heter, sa att Elvis kunde få flytta till dem. Vilken lättnad det var! De fick sova i sängen, vilket de aldrig kunnat hos oss eftersom både jag och Lucas är allergiska mot katter, och fick en egen kattlucka installerad så de kunde komma och gå som de ville.
 
Elvis och hans Mamma Daisy när de var såta vänner
 
Till att börja var det rörande att se hur glada de blev att se varandra men ganska snart började problemen. Elvis gav sig på Daisy och jagade henne. Detta eskalerade nu i sommar och eftersom jag, Lucas och Catz nu bor i Sundsvall igen så tog vi naturligtvis hem Elvis igen när Annica frågade. När han kom hem var han så lugn och gick runt i 10 minuter och kollade runt med hög svans och avslappnad attityd (vi bor på ett, för Elvis okänt ställe), sedan sträckte han ut sig på mattan och somnade :)
 
Catz dominerar och vaktar på soppåsen mot Elvis och visar sitt gamla vanliga (lite otrevliga), jag. Elvis tycker hon är lite jobbig men ignorerar henne för det mesta. Han sover mest hela dagarna den latmasken!
 
Catz är fortfarande inte hundra i sin kropp och är dessutom skendräktig i samma omfattning som efter förra löpet då hon fick de första problemen med livmodern. Hon är dock väldigt pigg mentalt och sitt gamla vanlig jag på väldigt många sätt. Vissa dagar galopperar hon på promenaderna och är full av energi men om vi går en för lång och ansträngade promenad så kan hon dagen efter visa på extra darriga bakben och lätt hälta. Vi får inte riktigt bukt med hennes hormonproblem med homeopatimedlen vi provat hittills.
 
Catz som bara har ögon för sin Matte trots fotografens försök att få henne titta i kameran - vintern 2011.
Så på måndag testar vi kvantmedicin.... 2010 tog jag Catz med mig i bilen till Stockholm och hon fick där en behandling av L.I.F.E system, vilket gjorde henne gott. L.I.F.E. (Living Information Forms Energy) är ett kvantmedicinskt balanserings instrument. Med detta holistiska system kan man finna orsaker till problem, korrigera obalanser och stimulera kroppens egen självläkande mekanismer med stor effekt. Detta medför bättre hälsa, ökat välbefinnande och bättre livskvalitet, utan skadliga biverkningar.
 
 
 

L.I.F.E-System innehåller ett stort antal program- fysiologiska, mentala och emotionella. Med hjälp av dessa program kan blockeringar som visat sig i energiprofilen elimineras och detta aktiverar kroppens naturliga självläkningsförmåga.

Energimedicin eller kvantmedicin är inte ett nytt fenomen. Principerna har rötter tusentals år tillbaks, där vi känner dem från områden som akupunktur, meridianer och homeopati.

Det nya i förbindelsen med energimedicin är att modern datorteknik nu gör det möjligt att använda frekvenser och bioresonans på ett mycket mer tillgängligt och strukturerat sätt. Läs gärna mer på: http://www.awoc.nu/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=32

 

Det ska bli verkligt spännande att se vad apparaten hittar för obalanser i Catz kropp och sinne!

Trevlig helg Allihopa <3

catzintebaraenhund.blogg.se

Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder.

RSS 2.0
Husdjur
Bästa Webbhotellen blogglista.se Personligt bloggar