Sämre

I går så var Catz inte lika pigg som hon varit. Hon är ovillig att gå i trapporna och försöker inte ta sig upp i säng och soffa som hon brukar. Jag kan se att hon verkar lite stel i bakbenen....
 
Hon äter dock med god aptit och vill gärna komma med sina leksaker i munnen.
Känner mig så orolig och bedrövad. Men med facit i hand så har hon bara ätit homeopatiska medel och tillskott i 10 dagar ännu så man får förstås inte förvänta sig mirakel på så kort tid. Jag fortsätter med healingen också och ger två behandlingar per dag.
 
Ser att hon är så ledsen för att vi inte leker som vi brukar. Hon förstår inte att jag inte vågar utsätta henne för den ansträngningen.
 
Men vi kastar inte in handuken än! Har suttit och läst om människor som botat sig själva från aggressiv cancer genom kostomläggning och alternativ medicin. Flera, där cancern spridit sig och läkarna har gett upp och gett besked om att personerna bara haft månader kvar att leva. Däremot hittar jag inga sådana historier om djur.
 
Vi fortsätter i alla fall och jag gör mitt bästa för att behålla den optimism jag haft.
 
Kram på Er!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

catzintebaraenhund.blogg.se

Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder.

RSS 2.0
Husdjur
Bästa Webbhotellen blogglista.se Personligt bloggar