Flytt

 
Uppdateringen av bloggen har inte gjorts de senaste dagarna p g a att vi varit mitt uppe i en flytt. Catz svårigheter att ta sig upp för de långa trapporna i stan skyndade på vår flytt och det var helt rätt! Här har vi fyra ynka trappsteg upp till vår lägenhet och en fin trädgård med sittgrupp där Catz kan vara med och njuta av solen. Även dessa fyra trappsteg ger henne svårigheter. Hon smärtar ordentligt över ländryggen vid beröring och jag vet inte om detta beror på cancern, hennes gamla ryggskada eller ett ev lindrigare diskbråck. I övrigt är hon glad och hämtar gärna sina leksaker eller ruskar runt pinnar när hon rastas. 
 
I dag har vi kört den alternativa behandlingen av Catz i exakt två veckor och det är kanske lite väl kort tid för att se några synbara resultat. men jag hoppas så att hennes kropp har fått krafter att slåss mot dessa tumörer! 
 
Uppdaterar nu nu via mobil och det är inte det lättaste men får snart tillgång till internet och kan uppdatera oftare.
 
Trevlig helg önskar jag och Catz! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helene
2014-04-25 @ 18:16:09

Vad roligt att höra att ni verkar ha det skapligt bra iallafall. Jag måste komma förbi nåt och kolla in slottet ;-)
Ha en trevlig helg ni också.
Kram!

Svar: Hej Heléne,
Klart du ska komma och hälsa på! Så snart Catz mår bättre så bokar vi något! Har undrat hur din rygg mår men har haft så mkt med flytt och jobb. Är du helt ok igen nu?
Kram
Catz Matte

Anonym
2014-04-25 @ 18:39:40

Nä inte är det helt bra än men klart mycket bättre. Räknar starkt med att gå på jobbet den första iallafall. Nästa helg kommer uppfödaren på ett besök, blir lite pirrigt då :-)

Anonym
2014-04-25 @ 18:39:50

Nä inte är det helt bra än men klart mycket bättre. Räknar starkt med att gå på jobbet den första iallafall. Nästa helg kommer uppfödaren på ett besök, blir lite pirrigt då :-)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

catzintebaraenhund.blogg.se

Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder.

RSS 2.0
Husdjur
Bästa Webbhotellen blogglista.se Personligt bloggar