Catz blir dålig

Catz blev sjuk i onsdagskväll mycket plötsligt och drack massor av vatten, ville inte äta och såg rejält dålig ut. Hon kunde sen inte ta sig upp för trapporna efter kissrundan och jag blev orolig för diskbråck och sen misstänkte jag livmoderinflammation.

Catz är 7 år så hon ligger i "rätt" ålderskategori. Jag ringde akut men efter rådgivning beslöt jag mig för att avvakta lite. Hon blev lite piggare efter några timmar och vi åkte in morgonen efter i stället...

De fann då lite vätska i livmodern, ingen förhöjd sänka men lite dåliga levervärden. Veterinären tyckte det indikerade på livmoderinflammation men inte akut så vi fick en operationstid på måndagen. Under helgen pendlade hon i mående men var aldrig i närheten av att må som på onsdagskvällen. Jag badade henne på söndagskvällen med klorhexidinshampot kliniken skickat med och hoppades att operationen skulle gå så bra som möjligt på måndagen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

catzintebaraenhund.blogg.se

Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder.

RSS 2.0
Husdjur
Bästa Webbhotellen blogglista.se Personligt bloggar