Mirakelhunden firar 2 år sedan cancerbesked

 
 
Den 7 april 2014 fick vi beskedet att Catz hade cancertumörer i levern och ca 10 dagar senare fick vi veta att det var den mest aggressiva cancerformen, blodcancer. Hon fick då 2-3 månader att leva. Nu har det gått två år och Catz mår prima. Tumörerna lyckades vi få att försvinna, men eftersom min tös är en olyckskorp så fick hon väldigt ont i ryggen och efter många olika turere konstaterades till sist Spondylos. Hon fick då Rimadyl utskrivet mot smärta och inflammation som jag motvilligt gav henne två gånger per dag. Vi hade just då inget alternativ eftersom hon fick väldigt ont.
 
Efter två månader på denna medicin så befann vi oss i Uppsala för att utröna om en eventuell ryggoperation skulle kunna hjälpa henne. I två dagar genomgick hon först skanning efter metastaser eftersom en hund normalt inte ens borde leva efter att ha fått den diagnos hon fått 14 månader tidigare. Hon undersöktes och skannades av specialister från alla hörn och kanter. Till sist gjordes ett ultraljud av levern som visade att levern på nytt var angripen av tumörer, halva levern denna gång. Levervärdet var åter dåligt och planerna på ryggoperationen ställdes förstås in. Jag åkte tåg hem med en hund som jag planerade låta få somna in efter helgen.
 
Det blev nu inte så utan vi valde att göra om samma procedur som förra gången och rensa kroppen frisk från cancer. Vi slutade omedelbart med Rimadylen, hon behövde den heller inte längre då hon var i en bättre period, eftersom jag var, och fortfarande är, övertygad om att det var denna kemiska substans som gjort att tumörerna fick grepp igen. Detta var alltså den 1 juni 2015. Catz blev åter mirakulöst frisk från cancer men ryggproblemen kvarstod. Hittade då via en vän, Balansoljan som har gett Catz ett aktivt hundliv tillbaka. Spondylosen finns kvar men hon mår toppen och har massor av energi. Hon fyller 10 år i sommar men alla som ser hennes framfart över stock och sten i skogen skulle inte tro hon var en dag över 3 år!
 
Mirakelhunden Catz, min bästa vän! Tack för Din positiva energi, Din livsglädje, kärlek och Din enorma kämparglädje <3
 
Video från 18 mars 2016
Marianne
2016-04-12 @ 19:22:31

Härligt att läsa din berättelse-Heja dig-Vad är balansolja för något?

Mvh
Marianne

Svar: Hej Marianne,
Vad roligt att du tycker det! Balansolja är en fantastisk och stabil (mkt viktigt) omega 3 olja som inte bara hjälpt Catz utan även mig, mina föräldrar och vänner att bli av med hälsoproblem. Oljan släcker inflammationer så cellerna blir mjuka igen och kroppen kan självläka sig. Läs gärna mer på min sida attraheramera.se och klicka på länken "Hälsa".

Kram
Camilla & Catz.
Catz Matte

Marie
2016-04-13 @ 21:47:40

Hej! Kan du tänka dig att beskriva exakt hur du fick din hund fri från cancer? En av mina vänner har en hund som fått den sjukdomen och vi har pratat om att försöka hjälpa den på naturlig väg. Hunden mår inte dåligt än, han är pigg och glad, men har tumörer i munnen och under magen. Han äter bra och visar inga sjukdomssymptom, han har gått på cellgifter sedan strax före jul. Jag tror dock att det finns en annan väg... Tacksam för tips och råd... M v h Marie

Svar: Hej Marie,
Tror den mesta informationen om vad vi gjort och vad jag har gett Catz finns i bloggen, men självklart vill jag hjälpa till med alla råd jag har att ge. Maila gärna mig på info@hundlyssnaren.se så ska jag hjälpa till!

Kram
Camilla & Catz
Catz Matte
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

catzintebaraenhund.blogg.se

Catz är inte bara en hund, inte bara en Australien Shepherd.... Hon är min bästa vän, min ständiga följeslagare, den jag känner mig halv utan och ljuset i mitt liv. Nu är hon svårt sjuk och jag tänker göra allt som står i min makt att vinna över döden och få henne frisk igen med hjälp av alternativa metoder.

RSS 2.0
Husdjur
Bästa Webbhotellen blogglista.se Personligt bloggar